Etiquetas

viernes, 29 de marzo de 2013

mitja marato de muntanya - font amarga


Gran carrera de muntanya en villa-nueva de castelló, una carrera constants pujades i baixaes per bells paratges, una vegada mesvarem triomfar en la figura del nostre veterà company juanvi martinez que com ja ens té acostumats va tornar a pujar en el mes alt del calaix.
A esta carrera vam ser quatre companys del daimús: juanvi, Jesús, ximo i ramón.
el nostre amic kike té una lesió en la planta del peu que li ha obligat a guardar repòs durant uns dies.
En la carrera i ja faltant poc per a arribar a la meta Jesús va patir un esquinç en el turmell que li va a obligar a descansar durant algunes setmanes.
En la carrera que va començar a la 8:45 juanvi va eixir a un ritme molt fort que els altres no van poder seguir enfile cap a la victòria en solitari des del principi demostrant estar en un moment de forma increïble, quedant en primera posició de la seua categoria de forma destacada sobre el segon classificat, Jesús forme un grup junt amb els companys del club´l’espenta entre els quals estava javier serrano, fent una carrera molt bona i fregant el podi, la mala sort va ser que faltant 2 km per a meta una mala xafada de Jesús li ha provocat un esquinç en el turmell que li va a deixar en el dic sec com a mínim 2 setmanes, ara que també es trobava en una forma física fabulosa.
Per part meua vaig eixir a un ritme prou bo en els primer km de la carrera i després ja em vaig mantindre a un ritme còmode durant tota la carrera i vaig apretar un poc en la part final, bones sensacions encara que la cames un poc carregades.
Ramón va fer també una gran carrera finalitzant la mitjana en un bon temps.
L’organització molt bona ens van donar brioxeria i café abans de la carrera i un bon entrepà i unes cervesetes en la arribada.








No hay comentarios:

Publicar un comentario