Etiquetas

lunes, 13 de febrero de 2012

IX VOLTA A PEU A LA FONT D'EN CARRÒS

Este dissabte va tindre lloc en la font una de les carreres mes originals que té lloc, en ella se celebra el dia dels enamorats i la poden córrer parelles que formen equip i han d’entrar junts en la meta on demostraren el seu afecte.
Però també es pot córrer en solitari.
En la font van finalitzar la carrera 872 corredors sent una de les carreres amb mes participació.
La carrera esta composta de dos voltes al circuit una de 4 km i una segona de 6 km, és una carrera tècnica ja que té pujades i baixades i has d’estudiar com afrontar-la si et guardes per a les pujades i donar-ho tot en les baixades o mantindre un ritme mes elevat en les pujades, és una carrera que és pareguda a moltes de què correrem en el circuit de la marina sent pareguda a la de gata, jesus pobre, o teulada, per la qual cosa ens ve bé per a entrenar la marina.
El primer a arribar a la meta com ve sent habitual va ser el nostre company Hicham, que entre el sext de la general, seguit d’un altre corredor elit com és javier gregori.
El nostre capità Juanvi com és habitual en ell entre el segon del seu categoria i va tornar a pujar al podium a arreplegar el seu trofeu.
Però vull destacar Juanjo el nostre tigre que va fer una mitjana de 4:02 en una carrera complicada de fer temps com és la font, en un any el seu progressió a sigut espectacular.
La resta dels corredors del daimús tecnoesport van fer molt bones carreres, sobretot Ramon que va fer 4:32. i va també progressant molt bé.
Ara cal entrenar per a prepara bé la carrera d’Oliva i el circuit de la marina.